Sunday, February 27, 2011

lets begin with aauuwwww!

assalamualaikum

ohh tidak ada apa-apa.
maaf mengganggu

p/s: mmg nak kena penyepak ni. hahahha


Thanks for reading this entry. Do read others okay =) love you.

Thursday, February 10, 2011

i was born to tell u i love you

assalamualaikum

hahaha
mari mengade bersama
Zea.

p/s: nazratul fareha, awk comel lah.


Thanks for reading this entry. Do read others okay =) love you.

Wednesday, February 2, 2011

eksperimentasi mencari si Dia =)

assalamualaikum

saya tidak ada benda mahu cakap tapi saya nak upload ini gambar.










ini hasilnya. nampak?


ok. sekian.


p/s: susah jugak nak cari si dia ini. haha


Thanks for reading this entry. Do read others okay =) love you.

Melaka itu.

assalamualaikum

ohoooooooooooooi! hahaha. da seminggu gak ni Zea x mengupdate belog ni. fuhh.. busy gila dengan keje yg x seberapa pon. korang da bekfez ke? arini parents Zea xde kat umah so kene la masak segalenye sendiri. huhuu. erm..xtaw  nak ceghita apa. tapi ni nak share sket la aritu Zea kena pergi Melaka sbb ade kajian utk sosiologi. haish..tapi xpe. memang seronok gila! dapatlah Zea belajar benda-benda baru mcm orang da besar la jugak =) budak universiti la katakan.hehhee
ok. utk kajian ni, tajuk kumpulan Zea adalah Senibina Portugis: kesan dan pengaruhnya terhadap masyarakat di Melaka. wahh!! nmpak cam simple je tp act susah kot! sbb x semua org tahu exact ape ada pada sejarah dan senibina itu. interbiu org ni ckp mcm ni, interbiu org tu ckp mcm tu. hahah. pening gak la kepala nak simpulkan. ngeh~~ tp Insya-Allah. kajian luar yg grup Zea buat ni mencapai la jugak apa yg kitorang cari utk report nnt. 
ok. sini Zea nak share beberapa gmbar:

 


 

 
kak aliya

ehem.ehem. ni yg paling best!

p/s: walaupon terpaksa harungi hujan tanpa henti, Alhamdulillah Zea dan kawan2 still berjaya habizkan!


Thanks for reading this entry. Do read others okay =) love you.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...