Saturday, January 5, 2013

Semalam

Assalamualaikum

Semalam sangat tak okay. yes. semalam sabtu and me like having the worse Saturday in my life. heh =.= sebab ape ehh? sebab semalam ada exam! and it is Dr Mary's paper. okay itu penambah keterukkannya. hahha. and semalam jugak, hmm...something happened.. and i dont know why i cried so hard.

hmmm...

susahnya nak buat keputusan dalam hidup ni kan. kadang-kadang kita dah cuba itu dan ini pon, still tak dapat jawapan yang tepat. 

nape tak buat istikharah, mintak petunjuk kat Allah?
hmm.. zea dah cuba buat. tapi masih samar-samar lagi. istikharah kan perlu consistent. perlu keikhlasan untuk meminta dari Allah apa yang terbaik untuk kita. 
InsyaAllah...
zea akan teruskan lagi sehingga Allah memberi jawapan yang terbaik untuk zea.

emm... lamanya tak update blog! hehehe sampai zea dah tak reti macam mana nak menulis. mungkin perlu masa untuk bergiat aktif balik ni. hehee

kawan-kawan,
sila beri tunjuk ajar
=)


Thanks for reading this entry. Do read others okay =) love you.

Wednesday, January 2, 2013

First Hello on 2013

Assalamualaikum

Selamat pagi! wahhh... lamanya zea x menulis dalam blog ni. semalam nak bukak blog, boleh pulak terlupa url zea sendiri. hekhekhek..
hmmm... ntah kenapa, apa masalahnye pun zea tak tahu, mungkin kerana seronok dengan tumblr kot? hahaa
sekarang ni pon facebook zea da jarang bukak. ahhh! nak jadi anti-sosial ke?
hehehee... tidaklah. tidak sama sekali. 
zea sebenarnya lebih suka tengok instagram je sekarang ni. even itu hanyalah aplikasi gambar-gambra, tapi emm seronok jugak lah dapat tengok life orang laen melalui gambar. 
lagi mudah untuk melihat dari membaca.
ye dak?
hehehe

ohh lupa!

Happy New Year!

sudah 2013 rupanya.

emm... so how about your 2012?

mine wasnt turned so good. but its okay. 
Alhamdulillah sebab masih diberikan kesempatan untuk hidup dan bernafas dan melalui hari-hari itu dengan orang yang tersayang.


okay. ni azam tahun baru zea.
hehehe
=)

nanti sambung lagi. nak habiskan study dulu.

bye!


Thanks for reading this entry. Do read others okay =) love you.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...