Wednesday, February 22, 2012

on lose weight

Assalamualaikum

ohh sorry for nothing-at-all update. hehe. act, i've been so busy with course registration and so on.
ohh this semester will be a very tough semester i guess. because all the subjects which i need to registered. err... i dont know. i just afraid of being someone who will keep lose direction when i didnt understand a thing!

but it sokay. i promise to myself, again? hahaa.. ahh, nvm.
i promise to study hard and not go for berpoya-poya like before. hopefully la kan. heehhe

ahh, lupekan kejap.
here.
the first weightloss thingy for my 2012 goal weight.

this i quoted from miss margeret mark tumblr,

Here’s the thing with weightloss, you can’t do it for anyone else but yourself. Don’t lose weight to get a boyfriend, don’t lose weight to look like your favorite actress, don’t lose weight to fit in with your friends. I did this for me, for my brain, for my happiness, and for my health. If anyone is treating me differently now than they would have treated me before, then fuck ‘em. If they didn’t like me at my biggest they certainly don’t deserve me in this form. 

so yahh. i will do this for me.
not for anyone else.


Thanks for reading this entry. Do read others okay =) love you.

Thursday, February 16, 2012

on if i die tonight

Assalamualaikum


If I die tonight, would I be eligible for Jannah?


oh well, Do as many good deeds as you can today, we 

never know when our last breath will be.


Thanks for reading this entry. Do read others okay =) love you.

Tuesday, February 14, 2012

Doa untuk semua

Assalamualaikum



O Allah, grant me pardon, have mercy upon me, direct me to the path of righteousness and provide me sustenance.


Thanks for reading this entry. Do read others okay =) love you.

Sunday, February 12, 2012

on Syria

Assalamualaikum



May we all bring our hearts and thoughts together and pray for the people of Syria. Let us pray that they be freed from the inhumanity and the massacre that they are facing. Let us pray that they be free. Amin.



p/s: Ya Allah.. selamatkanlah saudara Islam kami. amin


Thanks for reading this entry. Do read others okay =) love you.

on me, myself II

Assalamualaikum

ketika zea sedang menulis entry ini, hati sedang gundah. memikirkan sesuatu yang tidak perlu.
sesuatu yang membuatkan zea rase menyampah kat diri ini.

menyampah?
meluat?
sedih?

sebenarmya tak perlu.
tapi otak ni masih berjalan dan memusingkan segala hal didalamnya.

ahhhh

and



ahhhh...

as a kid?

ohh yes! and definitely i do want it.

            


because my life is just a stress-free.

and this is what i really wanted for now.


Thanks for reading this entry. Do read others okay =) love you.

on me, myself

Assalamualaikum


Mengingat dan mengenang masa lalu, kemudian bersedih atas nestapa dan kegagalan didalamnya merupakan tindakan bodoh dan gila. Itu, sama ertinya dengan membunuh semangat, memupuskan tekad dan mengubur masa depan yang belum terjadi.
Aku bukan sedang mengalah, tapi aku memberi kamu kesempatan untuk merasakannya.
Aku akan terus mencuba dan mencuba.
Hidup harus diteruskan walau hati ini terlalu berombak, meronta mahukannya.

insya-Allah

ini bukan titik penamat.


Thanks for reading this entry. Do read others okay =) love you.

Friday, February 10, 2012

on her - Angelina Jolie

Assalamualaikum

hye peoples! baru kejap tadi nampak gambar-gambar ni and terkagum seketika.
gambar ape ehh?

ni haa






so?

ter-impressed jugak tak?

Masha-Allah..
cantek sangat kan?
and tak sangka seorang A listed celebrities yang super hot macam Angie ni sangat awesome bila bertudung,

tapi,

takde angin takde ribut, takkan tetibe dia pakai macam ni kan?

hehe...sebenarnye gambar-gambar ni diambil semasa dia sedang melakukan lawatan ke beberapa negara selaku duta keamanan UNHCR. so, ni serba sedikit fakta mengenai dia.


Since early 2001, renowned American actress Angelina Jolie has travelled the world with UNHCR to help refugees. She has worked with field staff and met with refugees in over 20 countries.
Goodwill Ambassador for a Decade
Angelina Jolie's interest in humanitarian affairs was piqued in 2000 when she went to Cambodia to film the adventure movie, "Tomb Raider." She soon began travelling with UNHCR to the field and, ever since, her interest and determination to help the displaced, publicize their plight and lobby for international assistance has never flagged. Named a UNHCR Goodwill Ambassador in 2001, Jolie has carried out more than 40 field missions to some of the most remote regions of the world to highlight the plight of millions of uprooted people and to advocate for their protection.
In addition to her extensive field missions for UNHCR, the Goodwill Ambassador has made it her mission to give a voice to refugees and internally displaced people by calling attention to their plight at the political level in various gatherings. She regularly raises humanitarian issues with the United States' top politicians.
Jolie's devotion to humanitarian causes has not gone unnoticed. In 2003, she was the first recipient of the Citizen of the World Award by the United Nations Correspondents Association, and in 2005 she was awarded the Global Humanitarian Award by the United Nations Association of the USA and the Business Council for the United Nations for her work with refugees. In 2007, the International Rescue Committee awarded its Freedom Award to Jolie and High Commissioner Guterres for their contributions to the cause of refugees and human freedom. In October 2011, the UN refugee agency paid tribute to Jolie, for her 10 years of inspirational and dedicated service to the humanitarian cause as a UNHCR Goodwill Ambassador. 
(ihsan : UNHCR)
whhoa! she's awesome! zea x expect pon Angie sangat berjiwa lembut and telah terlibat dengan program keamanan ni hampir sedekad!
dalam kontroversi Brangelina, anak-anak, lakonan dia, rupa-rupanya dia seorang aktivis kebajikan dan keamanan dunia jugak.
rase-rase, zea ada harapan tak nak mencontohi dia ni? hikhikhik =)
p/s: takpe. pasang niat dululah =)


Thanks for reading this entry. Do read others okay =) love you.

Doa untuk semua

Assalamualaikum



Ya Allah, Perbaikilah agamaku yang merupakan penjaga urusanku. Perbaikilah duniaku yang merupakan tempat hidupku. Perbaikilah akhiratku yang merupakan tempat kembaliku. Dan, jadikanlah hidup ini tambahan bagiku dalam setiap kebaikan. Serta jadikanlah kematian sebagai istirahat bagiku dari setiap kejahatan.


Thanks for reading this entry. Do read others okay =) love you.

Wednesday, February 8, 2012

on ADELE - I represent the majority of women.

Assalamualaikum

hye peoples!teehee.. tinggal lagi berape hari je sebelum semester break over tapi before that zea still counting on going to cameron highland! woohhoo! really cant wait to go even though there nothing special over there. hehe

oops! ok act post ni pasal ADELE. you guys taw kan siapa beliau? 
mungkin lagu ni akan mengingatkan korang kot,

someone like you

or this

rolling in the deep

she's really great right? zea sangat suka kat suara and muka ADELE ni. sangat cantek! and one more thing why zea suka sangat dia mestilah sebab dia pon size lebih kurang zea jugak. hehehe =)

so memang sangat adore la kan orang macam ni.

ohh. recently ADELE muncul kat front-page PEOPLE megazine. and as usual mestilah tertempek muka dia yang gojess mojess tu kan.


cool isn't?

dalam new issues ni ADELE ade cakap macam ni,

“I’ve never wanted to look like models on the cover of magazines. I represent the majority of women and I’m very proud of that.”

hehe.. serious zea suka dengan quotes tu. ialah tak super-hot macam model pon takpe asalkan ada bakat yang superb and even plus size pon takpe sebab itu diri dia and ramai macam tu jugak.hehe

high five!

ohh and plus, Karl Lagerfeld baru-baru ni gelarkan ADELE ni as 

‘a little too fat, but with a beautiful face’ .

kan best kalau zea pon dapat gelaran macam tu? hehe
masalahnye muka tak cun macam ADELE pon. 
so jangan haraplah
teehee =)

p/s: i adore you, ADELE


Thanks for reading this entry. Do read others okay =) love you.

Thursday, February 2, 2012

on conjugation

Assalamualaikum

hye peoples! now, 1.59. and i am in a very ungood condition as i have little flu and i keep sneezing like ...... oh God! i hate it. =(

Just now when I opened up my doc folder which is where I put on all my videos, I see this video, conjugation. Ok. Act it is for my group presentation for microbiology and as usually a presentation will include all the bla and bla and white papers with something wrote on. But then, my group had decided to make a video for our presentation and we just have to elaborate just a bit while the video is on. So after a short-time discussing session, we started our plan to rakam the lakonan-yang-merepek tu. Hahaha.. dah la time tu semua orang macam tension gila coz on the next day or few days later ade exam. so macam nak cepatlah habis-cepatlah habis. hahaa
untuk video ni zea jadi handycam-er and the other 6 jadi pelakon. (hehehe.. selamat sikit..zea ni kan pemalu..). and by the time tengah shoot ni, memang kelakar gila and yang paling kesian mestilah apek sebab jadi the only guy kat situ. hahha

nak tengok tak?

ok. here it is.


try la tengok. cool kot. hahaa. perasan disitu ye =)

sebenarnye video presentation ni da lama da. tapi baru terasa nak upload. hehhe..
tengoklah. comel sebab ntah. sendiri tengok sendiri rasa nak gelak.

ok. sedikit sinopsis video ni.
conjugation ni ialah 1 proses untuk meng-transfer-kan gene dalam cells so selepas habis berpikir kitorang pon plan untuk membuat adegan penyerahan love(gene) diantara lelaki iaitu sebagai donor gene (contohnye) kepada perempuan iaitu sebagai penerima gene. semasa presentation, kitorang ada explain kan fungsi love tu, tangan and process. tapi takkan zea nak explain kat sini kan? hehe
teeheee.. comel bukan?

and oh ye.. untuk group presentation ni, kitorang menang! yay!

huhu... berbaloi tak tido semalaman buat video ni.

Alhamdulillah =)

&

thanks korang!!

p/s: hehehe..zea memang seorang video-er yang aktif. kalau nak suruh buatkan video, on je =)



Thanks for reading this entry. Do read others okay =) love you.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...