Friday, November 9, 2012

Muara Hati


Assalamualaikum

lama rasanya tak update post berlagu. hehee
mesti korang semua tahu pasal lagu ni kan?
kan sekarang tengah wabak drama Adam Hawa kat Mustika HD tu, so ini dia punya OST.
hmmm.. taktahu kenapa lagu ni bila dengar je rasa nak nangis.
nak kata jalan cerita Adam Hawa tu sama dengan life zea, emm emm memang takdelah kot.

tapi dia macam boleh tetibe rasa nak sebak.
T___T

hahaha
nak cakap tu je.

kbye!


Thanks for reading this entry. Do read others okay =) love you.

salah aku

Assalamualaikum

10.11.12.
special date for those yang nak bertunang, berkahwin, ber-declare couple.
harini untuk zea,
hanya duduk mengadap laptop
men-sentimental-kan diri sendiri.

kenapa?

takde orang nak ajak kahwin, tunang, couple or ape2.

hahahaahah

assignment pon berlambak.
cuti mid sem bermula
tetapi
buka cuti nanti berlonggok test.

terima kasih.

saya rasa haeven.


Thanks for reading this entry. Do read others okay =) love you.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...