Wednesday, January 2, 2013

First Hello on 2013

Assalamualaikum

Selamat pagi! wahhh... lamanya zea x menulis dalam blog ni. semalam nak bukak blog, boleh pulak terlupa url zea sendiri. hekhekhek..
hmmm... ntah kenapa, apa masalahnye pun zea tak tahu, mungkin kerana seronok dengan tumblr kot? hahaa
sekarang ni pon facebook zea da jarang bukak. ahhh! nak jadi anti-sosial ke?
hehehee... tidaklah. tidak sama sekali. 
zea sebenarnya lebih suka tengok instagram je sekarang ni. even itu hanyalah aplikasi gambar-gambra, tapi emm seronok jugak lah dapat tengok life orang laen melalui gambar. 
lagi mudah untuk melihat dari membaca.
ye dak?
hehehe

ohh lupa!

Happy New Year!

sudah 2013 rupanya.

emm... so how about your 2012?

mine wasnt turned so good. but its okay. 
Alhamdulillah sebab masih diberikan kesempatan untuk hidup dan bernafas dan melalui hari-hari itu dengan orang yang tersayang.


okay. ni azam tahun baru zea.
hehehe
=)

nanti sambung lagi. nak habiskan study dulu.

bye!


Thanks for reading this entry. Do read others okay =) love you.

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...