Sunday, January 5, 2014

Custom made Jubah Dress

Assalamualaikum

hye people! kemain zea bukak blog yang dah berhabuk ni. sebenarnya nak cari alasan kejap je untuk skip dari study lepas otak dah menjadi tepu =.= hmm blogwalking tadi baru sedar yang zea dah jauh ketinggalan dalam dunia blog ni padahal dulu sukanya ya Allah.. mungkin faktor kewujudan tumblr yang buat zea selalu lupa pasal blog ni. make it short, ouh hari ni zea nak tunjuk Jubah Dress version cotton sumpah best tak tipu kalau tipu boleh muntah kat jamban ni. hehhee


wiwiwiwiwiwiwiwiwi

Jubah Dress ni kakak zea yang buat. memang sejak dia free 2 3 4 5 menjak ni zea asyik mintak tolong dengan menggunakan ayat-ayat paksa kat dia suruh dia buatkan zea baju. hehehe. iyelah.. kita ni kan plus size gegurl. susah nak jumpa size yang cantik molek dekat badan kita. hehehe
so dengan berbekalkan kain pasang yang berpasang-pasang kat rumah tu, zea suruh la kakak zea buat. sambil guna ayat macam ni:

"alaaa..lisa, buatkanlah..baju ape pon tak kesah yang penting cantik aaaa ira nak pakai... please...please.." (*sambil buat muka mintak penyepak)

dengan keterpaksaannyelah kakak zea siapkan baju ni. bukan 1, 2 kau! mihmih..itulah kuasa adik yang super comel cenggini. happy tak happy ^__^


dah la pakai pergi dating. *uhuk.uhuk*

motip pakai pergi dating sebab nak kawan tu tenganga and menyesal buat kita ni merajuk. hahahaha

apa yang menariknya lagi,  kawan tu pujuk zea dengan beli bendalah ni



muahahaahhaa. zaza is soooooo a happy girl!

till then,

chioww!


Thanks for reading this entry. Do read others okay =) love you.

3 comments:

Zara Nurhaidah said...

terbaek ! ^^

zea ell ridzuan said...

hehehee thankyou miss zara =)

zea ell ridzuan said...

hehehee thankyou miss zara =)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...