Saturday, June 4, 2011

saya buat salah ke?

Assalamualaikum

waa...da lama x update =( hhuu. busy gila keje sekarang ni. morning closing, morning closing, xde benda laen. da la keje macam R.O.B.O.T. kejap ke hilir kejap kehulu bila nak ke dudk entahlaa..hahah
ni la padah kalo keje kat kedai makan orang kaya-kaya (heehee..sebab memang orang yang betol2 kaya dan berlagak kaya je makan kat sini =) 
eh, kat mana tu?

kat sini la




makan sini memang best la kan kalao korang suka seafood. nak ape, cakap je. tapi kalo teringin nak makan lobster tu, eheemm..ehhemm.. bawak2 la duet bebanyak sikit takot x terbayar plak =)
 hahaha

2 3 hari ni kan, manhattan sangat busy and sesak. maybe sebab sket staf so rase busy. korang nak keje? mai la =p
tapi an, ape yg Zea nak cite ni ialah, dalam busy2 ni an, ade gak customer yang macam taikk punye perangai. bukan sorang tapi berorang-orang. adehh.. dalam hati ni da menyumpah-nyumpah da.huhuh
taw la kena bayar service tax mahal, tapi agak-agaklah wahai rakyat Malaysia oii, kami staff bukan robot yg menerima saja arahan. kudrat kami pon ada hadnya. yang x reti sabar 1, yang makan macam x pernah jumpa makanan pon ada. penat..penat.. rase cam apa je. 
bila jadi macam ni an, Zea terpikir, teruk sangat ke adab orang Malaysia ni? ea lah sedangkan da letak signboard wait to be seated pon x paham bahasam maen redah je. yang orang tanye how many person, bukan nak jwab, maen masuk je. aishh.. pelangkung sekali kang baru taw, tapi, yang paling x bleh blah, jenis yang panggil suit-suit tu. angkat la tangan ke apa, ingat orang kucing ke?

aishh...

susah-susah

tak tahulah sapa yang salah

saya ke awak?

p/s: pk nak tido. sok morning


Thanks for reading this entry. Do read others okay =) love you.

1 comment:

Fad said...

hmm..camtu la kalau kaya n sombong...apa slh sym n beradab sopan...:):)ops..lupa ckp,hai2..akk dtg follow gak..:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...