Sunday, July 10, 2011

linoz,lincci,ina?

Assalamualaikum

hari ni sangat penat ok. ohh btw, Happy Birthday in advance to my sis Lisa, my lil niece Putri and also Happy Belated Birthday to lil cutie Airis Safiyah. suke la korang nenek buat birthday party untuk korang =( huhuu. mentang-mentang la Zea punye lambat lagi. 
nevermind la. xnak kisah =) wee~
hari ni party korang sangat comel ok. sebab ape? sebab makanan sume macam nak raya! ohh my! 
tapi sorry la. Zea xde gambar lagi nak upload.

but

Zea nak updatelah gambar birthday bestfriend Zea hari tu.
mesti korang tertanyekan, bape banyak bestfriend Zea ni? hari tu penguin. ni sape pulak?
hee..
ok. make it short.
dia 
Azlina Azmi

dia ni bestfriend Zea since kat maktab sebabnye kitorang ni housemate! hahha. katil sebelah-sebelah so memang rapatla kan. teehee =)
kalo nak describe dia ni. emmm.. macam ni :
cun
putih melepak
tinggi gila macam model
suare halus cam ___
supportive
always be there when i need her
comel

-
-
-
GILA!

dont be mad linoz. hahha. i love you.
thanx for being my friend till now. 4 years already since we knew each other and our friendship still as strong as what i hoped for.

sebab kaw aku skipping malam2, sebab kaw kita banyak benda nak gossipkan and sebab kaw
aku ada kawan nama LINOZ.

yeah, i love you, buddy.

selamat hari lahir

20 already

harap kaw dengan aku dengan ecah sampai bila-bila

nanti kita kumpul anak beranak beramai-ramai.hahha






 kaw tambah cun lah. jeles aku. =p

ni last time spm

rindu ohh


 p/s: sayang kaw<3 thanx kucai =)


Thanks for reading this entry. Do read others okay =) love you.

1 comment:

zea ell ridzuan said...

aite, mesti linoz byk peminat ni =)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...