Sunday, November 6, 2011

the best of part of us

Assalamualaikum

last friday after we had done with the maternal test, we decided to go on something err err eerrr.. haha. something like woohhoooOO! yelahh. as kitorang macam apelah kan study untuk maternal, rase ahh jugak nak membuang segale macam kepenatan menghafal notes2 tu. fyi, test maternal nilah test yg paling last, like, " ehh, tetibe ade lagi test kan " hahhaa. sebabnye, sume test lain da habes lama da =)
so,
kitorang (kak Alya, me, kak Sue, and Aishah)



pon maen redah je pegi memane. first kitorang nak pergi mall baru kat danau (ntah ape nama dia), pegi OU, pegi mana-mana but then we decided nak pegi Fullhouse kat Jln Yap Kuan Seng tu. ok, naseb baek ade aishah ni as our Mamago plus with kak alya's Papago Gps. so jumpelah jugak tempat yang dituju. hehe. sorrylah korang, Zea memang x boleh jadi road guider sebab zea ade masalah short-term memory loss. ahhaha

so here we are some of the photos taken <3 <3 <3



 nice right?


hehe. me fat. ohh! ignore it please =)









ok. enough with that, shall i continue? haha. then, as the time is still okay, we go for our next destination which is OU. hehe. ok. memang berjalan sakan la kan. =)

sampai OU, kitornag terpakse la berpecah sebab err err err.. macam banyak kedai je nak serang ni. hehe.. and tengok2, aite, da pukul 9 malam da. so what left?
haha. zea and kak alya gi la the next buliding sebab mana la nak taw kalo ada bende yang best. tetibe..!
kami nampaklah mcam ramai gila yang pegang plastik bag Uniqlo. cam pelik la kan. murah sangat ke hari ni?
ohh ohh ohh!
memang takdir la kan!
kitorang jumpe plak banner tulis Uniqlo opening hari tu. so no wonder lah kan ramai orang beronok-ronok gi sana. hahhaha. kitorang pon dengan rushnye pegilah sane. tapi sadly to say, do tutop!
hahah. padan muke kitorang. tapi zea x sangat kot.
kak alya je yang terkena impak maksimanye =)
hahha
pity on her =(

takpe takpe kak alya, meh zea bagi ni. yang ni sedap kan? hehhehe


tapi the best part is kan jimat duet kite kak alya. hahha. xdan beli uniqlo, xdan beli blazer, sume xdan. haha. sokay. maybe next time. chill~

last but not least,

nak tanye, how about my face?


hahha. ok. xde kaitan. kbai =)


Thanks for reading this entry. Do read others okay =) love you.

1 comment:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...