Sunday, December 4, 2011

on being in a relationship

Assalamualaikum


woahh... so long without any post. my bad. because i am so stressed out with the exams, activities and my things! i wonder how all blogger yang tegar2 tu can came out with 2,3 post in a day? ouhh.. for me, even for 1 short post would be something like err..err..err..

ok. enough with that.actually this just coming suddenly. i dont know how to start. ok. everyone knows what we should give and what we should get in a relationship right? term of " in a relationship" brings us to so many things. in a relationship with friend, in a relationship with his/her or in relationship with whatsoever. for this entry, i would love to write about in a relationship with friend.

no. this is nothing to do with you.. or you or even you my dear friend.
i just wanna 'keluaq campak pi jaoh-jaohh apa dalam hati nih' . hahha
ok. recently, we had a very tough week as our scheduled are so packed with the second test. no, i dont know why, this time everyone take it seriously... i mean like so seriously - serious- about the test! it just like we never had a test ever! emm..
and when it so happened like that, every 'one' of the people from my surrounding also changed. some of them just sit in their room, study..study.. and study...
they are struggling too hard i guess.

ok. there is nothing wrong with that actually but somehow i wonder, it is just because of the exams people changed? or is that people changed as they turned 20?

i just dont get it.

ye ahh. sorang yang stress, nanti yang lain jugak stress. mungkin ni lumrah kot kat alam universiti tapi dalam hidup ni kan, kita kene pandai deal dengan orang sekeliling kita jugak kan? macam kita nak bahagikan masa untuk Tuhan kita, macam tu jugaklah. kita x boleh nak pentingkan diri kita jek. macam kawan, kawan ni memang la kita boleh kata boleh cari. senang je. mana-mana jumpe pon boleh jadi kawan. tapi, cukup ke sekadar tu? 

x payah jaga jugak ke hati dorang?

x payah nak at least cakap 'i love you, buddy'? 

boleh ignore je ke perasaan dorang ke?

kalau kita perasan la kan, kawan ni sangat-sangat lah membantu kita dalam hidup sehari-hari kita. xde dorang ni da macam xde underwear da. sebab bila x pakai underwear, rase x selesa kan.
kita kena ingat ni,
As selfish as we may become in taking steps toward our destination we cannot deny the other equation of life. It is not just about our relationship with the object of our journey, our Creator, there is also the other aspect of our relationship with fellow creatures. Can a pilgrim so self-centered and focused on getting a better view of the Light trample upon others along the way? No, one cannot simply push people aside and hurt them, no one, not anyone from any sections of the society.
indeed, it is not wrong to have mission or have something we aim for to be done, but we cannot ignore people in our surrounding. sebagai contoh, kita nak pulun abez study sebab exam nak dekat tapi dalam masa yang sama, perbuatan kita tu menjaohkan kita dari kawan-kawan, apa makna semua ni? buang kawan sebab nak berjaya? hmm...
terpulanglah pada individu. mungkin kita x perasan atau kita perasan tapi kita x pi perbetulkan keadaan.. 
my dear fellows, do remember this. life is not permanent or everlasting. kalau niat nak buat bende baik, buatlah asalkan jalan pon betul. kalau kita ada kawan, hargailah kawan tu. x kisahlah kawan baik atau kawan yang dikenali gitu-gitu je. ada hikmah kenapa Allah kenalkan kawan tu kat kita.
kawan bukan untuk pakai buang.
p/s: sejaoh mana kita nak melangkah jaohh, adanya kawan ia akan jadi lebih bererti


Thanks for reading this entry. Do read others okay =) love you.

2 comments:

nuyen said...

haha, aie omei. Post stress pun leh wat kelakar. Underwear. ish ish. eh aie, takmo stress tau. sabo jo lahh ea.

zea ell ridzuan said...

nuyen : hahha. xde stress mane pon. saje je tulis sebab orang kat keliling aie ramai yg stress =) ehehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...