Wednesday, December 14, 2011

on stress reliever.

Assalamualaikum

Alhamdulillah. pagi yang indah hari ini walaupun Zea bangun agak lambat. teehee =)
da la bangun lambat, pegi lecture lambat. masuk-masuk kelas tadi, lecturer Metabolism cakap,cakap,cakap,..........tetibe beliau cakap ok. syllabus untuk sem ni da abez. hooray! seronok gila! tapi thats mean ade another 2 weeks before final. hmmm T___T

Zea tak tahulah kenapa Zea sangat malas sem ni. rase macam berat je nak buat semua bende. maybe sebab sem ni banyak sangat tekanan.

..............

cakap pasal tekanan, zea nak tanya, cara korang lepaskan tekanan macam mana?

makan?
tido?
shopping?
beriadah?

emm.. mesti ada macam-macam lagikan cara.
tapi
untuk zea,
cara yang terbaik ialah dengan

S.H.O.P.P.I.N.G
sebab apa?
sebab masa shopping, mata ni akan terus melilau tengok barang-barang yang  ada kat sepanjang kedai yang dilewati. hehee. so x sempat nak terpikir pasal tekanan. hikhikhik. (*alasan)
ok. lasty sunday Zea kua dating dengan teman shopping plus dengan kuat berjalan Zea.
iaitu
kak Alya & kak Sue
 teehee
gojes kan mereka?
kitorang memang ngam kalo bab-bab melenguhkan kaki, window shopping, cari makan dengan photoshoot. sebab x syiokk la kan kalo asek nak camwhore muka sendiri. hahha
 
ok. xnak cakap banyak da. ni some of the photos of these 3 anak dara kalo kua bershopping. =)









p/s: shopping memang best tapi poket jadi kering =)


Thanks for reading this entry. Do read others okay =) love you.

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...