Sunday, May 15, 2011

i have a friend, Penguin

assalamualaikum

malam!emm.. apa kabar untuk hari ni? hahah. act, Zea sedang sibuk mencari bahan untuk kertas kerja Zea pasal minggu mesra blok. so untuk xtvt ni Zea nak kene cari permainan2 tradisional yg best2. korang ade idea x? 

ohh xpe. lupakan itu seketika. ada hal lain yg ingin Zea tulis ni. emm.. act, untuk entry ni Zea nak tulis pasal kawan Zea. the ones who always here and there for me. she always says, "the situations aren't difficult, people are difficult". and its true on 1 level.sometimes it seem like it would be a whole lot easier if we didn't have to deal with anyone but ourselves. But, it's our relationships with others that bring us the most amazing experiences. Whether they're positive or negative, they manage to teach us not only about the world around us but we discover who we truly are through our dealings with others.
and here Fatin Najwa Ramli, teman suka duka Zea for the past 2 years till now. we first met time orientasi Asasi dulu. and how? hahaha.masa malam 1st day daftar, jumpe dia kat dewan and dia cakap macam ni,

"eh, awak dri mana? awk ni cantik la (if im not mistaken la)"

hahahaha. comel ok. time tu x rapat lagi. lepas tu bila dapat kelas, rupe2nye kitorg 1 kelas. start je sesi belajar beberapa hari lepas tu, kitorg start rapat plus dengan lagi sorang iaitu Mia. lepas je asasi habis, kitorang ingt da xkan jumpe lagi da sebab wawa ni pandai. sure2 dia pegi medic and fly somewhere over the world an. tapi sebab da takdir (sambil dengar lagu cristina perri-penguin) kitorang dapat course yg sama pulak untuk degree. yep! nutrition ni lah =). bukan setakat tu je, for the time tggu result UPU kuar pon, act kitorg keje sama kat mid! hahaha. kuat sungguh jodoh kitorang. lalaalalaal~ baby, its fate~ hahaha.

wahh! saya sayang kawan saya and love like this may come once so i do give my love o you Fatin Najwa Ramli .

so many things we've done this whole times together and i hope this will be forever, like a soulmate <3

Penguin of mine


 







ohh lupa, it seem that we cant work together this sem break, but dont worry it just 4 months. later on, we go to the barrier gate again ok? =)
p/s: ohh i miss you Mia.


Thanks for reading this entry. Do read others okay =) love you.

2 comments:

nik lan nik mat said...

roaarrrr!

shazmin acap said...

she's beautiful..
lucky who have her

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...