Saturday, May 14, 2011

ya! saya bangga penuh perempuan

assalamualikum

ok. untuk sekian kalinya. hahaa. ape nyah kaw letak title entry macam tu?
teeheehee. act, xde ahh. biasa..saja..
okokok. sebenarnye lepas post entry ohh baby! tadi, Zea tergelak plak pikir pasal family Zea ni semua perempuan. dulu ayah sorang je laki. so memang x malulah nak buat apa an. (*ooppsss!) lepas tu bila kakak Zea yg along tu kawen, anak dia pon pompuan, si Putri tu hah. tapi kitorg da berjaya addup sorang lagi laki dalam family ni iaitu abg ipar Zea. so next, kakak Zea yg no. 2 pon kawen. tup tup dapat baby girl jugak. alamak! sampai ayah Zea cakap,

"memang nasib badan je lah dapat sume pompuan..."

mana x. anak 5 pompuan, cucu 2 pompuan, bini sorang. adehh... siannye la ayah Zea. xde sape nak diajak maen bola. kena tunggu sume anak da kawen baru la dapat 5 anak lelaki. hahah

sabar ehh ayah. nanti ira nak kawen, ira (nickname kat umah) cari laki yang keturunan dia banyak genetik lelaki yehh.bahaahh. if dapatlah =)

walau apepon, Zea sangat bangga dengan ayah Zea sebab dia sangat gigih membesarkan kitorg walopun sume pompuan. tp kalo korang nak taw, dari kecik Zea memang rapat giler dengan ayah Zea sebab Zea macam laki sket. hahah

emm..ok enough with that, act, Zea nak letak gambar nieces Zea yang Zea sendiri amek..


Putri Aina Batsyia Dania



Airis Safiyah




hee...ni baru 2 orang. dalam perut ada lagi sorang coming soon. harap2lah lelaki. Aminn... tapi kalo pompuan pon, ape salahnye kan? kita ramaikan kroni pompuan hebat kita! hahhaha . lagi senang nenak kaw nak jaga. ye x? sebab selama ni nenek kn penah jumpa baby pompuan je. x ke pelik kalo kena uruskan baby lelaki? bahahaha..

kami rasa kami hebat sebab kami semua perempuan. anda bagaimana?

p/s: wahh..teringin jugak nak ade abang =)


Thanks for reading this entry. Do read others okay =) love you.

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...