Thursday, September 15, 2011

saya beginner lagi

Assalamualaikum

ok. tadi da cakap nak update kan?
hehe. meh zea nak update cerita zea.
ok. here we go.


but first thing zea nak tanye korang, Ramadhan korang tahun ni macam mana? best x?
zea xnak tanye pasal raya sebab raya mana yang x best kan? mesti seronok je sebab dapat makan banyak sambil bergaya dengan everything yang baru. ye x?
bagi zea, Alhamdulillah.. Ramadhan kali ini lebih baik and seronok compared to last last year sebab tahun ni zea puasa kat rumah! yay! hahha. selama ni kan puasa dengan kawan-kawan je. walaupon nampak mcm biasa je bila cakap pose kat rumah but still bg zea Ramadhan tahun ni rasa something. (ape bende lah tu kan..hehhe)
tahun ni jugak, zea sempat puasa sambil keje sebab haritu resign lambat. so adelah dalam 2 minggu bukak puasa kat manhattan. ohh! memang excited gila sebab kite kene served orang dulu before served diri kite. hehe tapi nak buat mcm mana, memang da keje. so buat je lah =p

bila da resign, apelagi.. layan orang kat rumah je la. 
and
and
and
zea terpupuk pulak minat nak buat cupcakes and sebagainye
hehe...
nak berangan kejap jadi orang yang HEBAT masak walaopon pada hakikatnya, lagsung x reti!
hahha
dalam masa x ketahuan nak buat apa kat rumah, zea try la wat cupcakes. 


nak tengok?






ok ok finee!

memang buruk tapi shushhh!

diam2 sudeh =)

walaupon zea mengakuinya buruk tapi rasanya sangatlah hebat! so sila tepuk tangan untuk saya. hehhee.

hari ini dalam sejarah taw bila zea dapat wat cupcakes dengan sendirinya. xpe2 next time i do try buat yg comel sikit. hehe

p/s: usaha tangga kejayaan!haha


Thanks for reading this entry. Do read others okay =) love you.

2 comments:

Azzah said...

cup cake 4 segi?..:)

zea ell ridzuan said...

hehehe sbb xde bekas yg bulat2 tu. so zea letak je atas tray. last2 dia jd petak =)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...