Monday, September 19, 2011

tak semua family boleh buat semua bende

assalamualaikum


hari ini saya emo sebab rase ter-touching dengan something so rase nak makan semua orang.

the end.

emm.. da kul 2.46 pagi and still xtaw nak buat apa sebab otak zea sekarang sangat serabut.
xtaw la kenapa tapi hari ni sangat lah x beshh sebab:
1) ayaq kat kolej xdak
2) rindu nak balik rumah! (T__T)
3) hati ini ter-touch touch oleh sesuatu =(

ok da faham?

da ahh. tu je ahh nak cakap. nanti cakap lebih-lebih jadi isu sensitif pulak.

k

bye!

p/s: besok nak post laen ahh =(


Thanks for reading this entry. Do read others okay =) love you.

2 comments:

Cik tikah said...

baliklah rumah :)

Amirah Bidin said...

oh, saya suke ayat2 trakhir awk tu....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...