Thursday, February 2, 2012

on conjugation

Assalamualaikum

hye peoples! now, 1.59. and i am in a very ungood condition as i have little flu and i keep sneezing like ...... oh God! i hate it. =(

Just now when I opened up my doc folder which is where I put on all my videos, I see this video, conjugation. Ok. Act it is for my group presentation for microbiology and as usually a presentation will include all the bla and bla and white papers with something wrote on. But then, my group had decided to make a video for our presentation and we just have to elaborate just a bit while the video is on. So after a short-time discussing session, we started our plan to rakam the lakonan-yang-merepek tu. Hahaha.. dah la time tu semua orang macam tension gila coz on the next day or few days later ade exam. so macam nak cepatlah habis-cepatlah habis. hahaa
untuk video ni zea jadi handycam-er and the other 6 jadi pelakon. (hehehe.. selamat sikit..zea ni kan pemalu..). and by the time tengah shoot ni, memang kelakar gila and yang paling kesian mestilah apek sebab jadi the only guy kat situ. hahha

nak tengok tak?

ok. here it is.


try la tengok. cool kot. hahaa. perasan disitu ye =)

sebenarnye video presentation ni da lama da. tapi baru terasa nak upload. hehhe..
tengoklah. comel sebab ntah. sendiri tengok sendiri rasa nak gelak.

ok. sedikit sinopsis video ni.
conjugation ni ialah 1 proses untuk meng-transfer-kan gene dalam cells so selepas habis berpikir kitorang pon plan untuk membuat adegan penyerahan love(gene) diantara lelaki iaitu sebagai donor gene (contohnye) kepada perempuan iaitu sebagai penerima gene. semasa presentation, kitorang ada explain kan fungsi love tu, tangan and process. tapi takkan zea nak explain kat sini kan? hehe
teeheee.. comel bukan?

and oh ye.. untuk group presentation ni, kitorang menang! yay!

huhu... berbaloi tak tido semalaman buat video ni.

Alhamdulillah =)

&

thanks korang!!

p/s: hehehe..zea memang seorang video-er yang aktif. kalau nak suruh buatkan video, on je =)



Thanks for reading this entry. Do read others okay =) love you.

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...