Wednesday, February 8, 2012

on ADELE - I represent the majority of women.

Assalamualaikum

hye peoples!teehee.. tinggal lagi berape hari je sebelum semester break over tapi before that zea still counting on going to cameron highland! woohhoo! really cant wait to go even though there nothing special over there. hehe

oops! ok act post ni pasal ADELE. you guys taw kan siapa beliau? 
mungkin lagu ni akan mengingatkan korang kot,

someone like you

or this

rolling in the deep

she's really great right? zea sangat suka kat suara and muka ADELE ni. sangat cantek! and one more thing why zea suka sangat dia mestilah sebab dia pon size lebih kurang zea jugak. hehehe =)

so memang sangat adore la kan orang macam ni.

ohh. recently ADELE muncul kat front-page PEOPLE megazine. and as usual mestilah tertempek muka dia yang gojess mojess tu kan.


cool isn't?

dalam new issues ni ADELE ade cakap macam ni,

“I’ve never wanted to look like models on the cover of magazines. I represent the majority of women and I’m very proud of that.”

hehe.. serious zea suka dengan quotes tu. ialah tak super-hot macam model pon takpe asalkan ada bakat yang superb and even plus size pon takpe sebab itu diri dia and ramai macam tu jugak.hehe

high five!

ohh and plus, Karl Lagerfeld baru-baru ni gelarkan ADELE ni as 

‘a little too fat, but with a beautiful face’ .

kan best kalau zea pon dapat gelaran macam tu? hehe
masalahnye muka tak cun macam ADELE pon. 
so jangan haraplah
teehee =)

p/s: i adore you, ADELE


Thanks for reading this entry. Do read others okay =) love you.

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...