Monday, January 30, 2012

on favorite pemuzik.currently

Assalamualaikum

hye peoples! how are you? me? fine as usual =)
ok. today i really want talk about YUNA. haha. weird meh?
teehee.. act. last nite kan ada AJL 26. and ada YUNA! (hahaha.. tetibe rase nak sebut banyak kali. gedik~)
sincerely, i am totally into YUNA's music now. from penakut,come as you are and the latest is terukir di bintang.

for those yang tak berapa nak kenal YUNA ni, here are some of her photos. 

sewaktu awal kemunculan Yuna



nahh. sekarang Yuna sangat versatile and stylo gila. zea sangat suka dengan sense of fashion yang Yuna stylekan. walaupun niat dihati nak buat Yuna ni fashion model, tapi zea sedia maklum yang Yuna ni kurus tinggi so memang taklah kalau nak ikot gaya dia. zea kan comel-comel (perasan!), renek-renek sikit. hhaaha. 
cer korang sume tengok profile lookbook Yuna. antaranya: 

                      

                      

sangat ohhsem kan? ok. nak cakap ni... untunglah orang kurus~~ hahaha.

ok. berbalik kepada muzik Yuna, rasenya semua orang da sedia maklum. diawal kemunculan Yuna dengan lagu Dan Sebenarnye tu, dia ada kata dia taknak digelar sebagai artis tetapi lebih sedap if panggil dia pemuzik. hehe.. memang betul la kan. sebab Yuna ni memang dikenali dengan lagu-lagu dia. and zea rase mostly lagu dia Zea suka. <3 hehe

yang paling suka ialah: 



Come As You Are. asal: Nirvana

Penakut. walau x menang AJL, tetap menang ditelinga zea.hehe

Deeper Conversation. lagu lama tapi x jemu dengar

Ku Katakan Dengan Indah. asal: Peterpan

Dan Sebenarnya. lagu feveret anak buah zea umur 3 tahun

Cinta Sempurna.  ok. sumpah ni seriously sedap.

and

yang paling latest lekat kat telinga ni =)

Terukir dibintang. video clip dia pon ohhsem!

teehee.. ok sebenarnye banyak lagi ni. tapi nanti lambat pulak nak loading page zea kang. hehhe. so here is my newest favorite singer, fashion icon and women.
hikhikhik..

dear Yuna, tolonglah maju terus dengan muzik anda. saya sangat sukakan and sangat sukakan and sangat teruja dengan muzik anda. (kalau boleh nak repeat lagi banyak). hehe. and saya tahu anda sedia maklum yang bila ada orang cerita pasal anda, keluarkan gambar-gambar anda, ada segelintit orang yang tak berapa nak bertamadun yang menghina, mencaci atau mengherdik anda, lagu anda, biarkan mereka. anda sememangnye tak susahkan hidup orang lain. tak suka, tutup radio. hehee

(dulu time kat UITM ingat dapatlah terserempak dengan Yuna ni, tapi tak pernah pon. harap-harap one day. and kalau korang nak tahu, Yuna ni pelajar jurusan undang-undang UITM and jugak anak tunggal mak ayah dia. and girlfriend Qi. hehehe . ok sejak bila jadi spy ni?)

I LOVE YUNA

p/s: i love you and you, Yuna.


Thanks for reading this entry. Do read others okay =) love you.

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...