Wednesday, March 9, 2011

hai la mak siti

assalamualaikum

apa kabar awak-awak sekalian? hahha. da lama plak zea x update blog ni. busy. acece.. alasan common yg org akan bagi bile org kate, " eh, lama x nampak." kn?
hee. tggal lgi sebulan je nak tinggalkan semester 2 ni. fuhh. sabor jeelaa. lately too many event yg berlangsung kat kolej 17 ni sampai x tertahan bahu ni nak pikul. dgn assignment yg tunggang terbaliknye, study kemanenye and sebagainya. korang mcm zea jgak ke ah?
bahagianyalah hidup ni kalo dapat duduk sambil buat keje yg kite suka je kn? keje pon xbyk.
hmmm. skrg ni dok university everythg kene grab. cthnye merit hostel. kalo bkn sebab merit, xde maknenyelah nak join itu ini and segale halelah. sbb ape? sbb nobody work for free kn? haahha.
ok. ni nak habaq mai ni ape yg membusykan zea. ermm, act xde lah ape sgt. tp zea mmg xsuka n memang giga x suka kalo orang soh zea wat keje last minute. rase nak pelangkung je orang tu. tp nak buat mcm mane,
kite kan kawan. bla bla bla.
ahhh! ok da stop. ni zea nak share some of the poster yg zea buat utk event youthful health. perghh! sehari punye keje ni. seb beklah hati ni baik. hikhikhik =)

 poster:
insight into mental health of youth
if you are in stress or whatsoever, feel free to join this forum <3

poster: 
insight into mental health of youth

poster:
we survived as women!
akak2, adik2 if nnak tahu detail pasal breast cancer and cervical cancer, datanglah <3


poster:
we survived as women!

poster:
we survived as women!

sekian, TERIMA KASIH.

p/s: we are having this huge event so come join us and give support to us. dont miss it!


Thanks for reading this entry. Do read others okay =) love you.

1 comment:

aeyinn said...

wasaalam senag je..buat header kat adobe photoshop pilih trandsparent pastu save picture dgn format gif or png..jgn jpeg...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...