Tuesday, March 1, 2011

hello hello marche bye bye februarito

assalamualaikum

hye guys! bagaimana? sehat? haaha. apetah zea. today is the second day of march tp Zea baru nak ckp hello. hee. xpelah. at least ingat gak nak ckp =) hmm. mac. kenapa mac tu menarik? bcoz there will be lots and tonnes of assignment to be submitted, test to come, and of coz the final exam. wow! life is exciting rite? fuhhh~~
yes it is. bcoz zea pon for the time being ade TITAS, sosiologi report yg kene siap ASAP and kene prepared for the presentation. huhuuhuhu (T___________T)
what to do??
aargghhh! lupakan itu semua. entry ni Zea nak ckp pasal semua prank birthday yg Zea as the co-mastermind for the Februarito babies!!! woot woot! seronok gila okehh. kasi pekana org without their knowing, ngeehh (gelak jahat~) hahahaha.ok here we goes to the first victim.

Hidayah Hasaan

ni adalah housemate Zea and  act ketua segale rancangan utk ida ialah Arina and Mas. dorang buat lakonan mantap sampaikn cik ida yg x reti nak ditipu ni akhirnya jatuh tertipu jua. hahahha. utk kes ini, byk peristiwa klaka yg terjadi kepade 2 org mastermind tu yg sepatutnya jd kat cik ida ni. tp xpe. seronok ok and hahah PADAN MUKA~~ =)


and here the hand-made-cake-while-driving. cooliioo rite? =p

2nd victim,

Nadhiraf Maarof

for this case, i've been the pelakon yg cuak kononnye rumate si diah ni sakit mate and dok melalak dalam toilet. and Diah tertipu!! bahahahah. as diah sedang tercuak melihat eha, kitorg pon simbah la wehh dgn air yg penuh kunyit-oat- ++ ape2 tah. nganagnga. amek kaw! ternganga. hahhaa for case ni, no picture included except for the home-made cake from mama wawa because full of censored tooooooot. =)





3rd victim,
Abg Ngah Veterinar

case ni act Zea xtaw pape sbb tup tup Ana soh turun kat balakng surau. see, venue, surau! hahaha ini punya prank sgt sadis owh. incik ini dah la demam panas then kene paksa turun kat surau for something yg mana kak ida as the mastermind terpaksa berlakon. thank God org ini tidak perasaan kitorg nak pekena dia sbb die ni bijak sket hal2 mcm ni. tgh dok berdiskusi dgn kak ida, dri blakang, tu diaaa! amek kaw baldi penuh ais + air tasek hanyir~~~ muahhahaahaha.
x cukop dgn itu, kami bagi telor! tepung! ape lagi? hahahha
hasilnya,
cantek bukan?

tetapi ada mangsa lain iaitu

 hahah. si mastermind pon kena!! tahniah~~

anyway, it is fun and exciting to be in university life where we always gathered with friends and we do things that we dont do with our family! hahhaha.

p/s: prank orang prank orang jugak. jgn sampai diri kene prank sudah. haha



Thanks for reading this entry. Do read others okay =) love you.

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...