Monday, March 28, 2011

physiology

Assalamualaikum

fuhh! lama gila x update blog ni. busy gila dgn exam segala and ape-ape la. huhuhu. this past two weeks have been damn tiring week ever in my life because there are lots of exam and assignment. hahah. act, xyah la nak kecoh sgt kan sebab exam je. (iye..exam je) hahhaha. tp yg buat dia nampak mcm keterbusy-an sgt ni sbb sume exam ni membawa carry marks yg sgt byk utk final. geez! kenapelah UPM ni mcm ni. haish. tercungap-cungap nak kejar carry marks tu. hmm...
semalam Zea baru abez test Physio. alah yg pasal jantung2, circulatory, muscle sume tu. senang je. mcm kacang. T____________T oii! tipu ape kaw senang? berhari-hari study. berhari-hari makan x basah. berhari-hari tidur x kenyang. ni yg kaw kate senang? muhahaha. memang nak kena penyepak la kan? hehehe. kalaulah Zea student medic, mesti Zea da menyumpah-nyumpah da kertas exam tu. hahhaa. susah beb! act, kalo kita taw study yg betol, xde subjek pon yg susah kn?
bagi korang sume ape subjek course korang yg paling korang rase susah?
heee. kalau tanye Zea, mestilah sume subjek tp yg paling super duper giga trillion susah ialah nutrition and life cycle. hah. terburai isi perut ni nak menghapal sume nutrition facts tu. hehheheh.
ok sekarang sume test before final da abez. woot woot~ sekarang mase nak siapkan assignment yg menggunung pulak.
physiology itu mudah bukan?

p/s: dalam hidup ni kalau x berusaha macam mana nak berjaya kan?


Thanks for reading this entry. Do read others okay =) love you.

2 comments:

Ched said...

ad plak bg blur part tu.. edit la kasi pkai spender ke.. keke

zea ell ridzuan said...

hahhaa. gambar kutip kat google. mane dan nak cover. ngee~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...