Monday, August 20, 2012

bila Nasi Arab menjadi trend.

Assalamualaikum


selamat hari Raya everyone! Alhamdulillah.. masih diberi kesempatan untuk menyambut Syawal tahun ini. syukur ya Allah... hmm.. hari ni sudah hari kedua, kemana je korang2? zea hari ni dok habiskan masa kat One Utama je. sebab parents zea balek kampung and untuk mengelakkan dari kebosanan, zea ikutlah kakak zea keluar. hehhe ^___^

ouh berbalik ke tajuk entry, korang perasan tak, sekarang ni ramai suka sebut nasi arab. da macam trend da.    kelibat restoran2 nasi Arab pun menjadi-jadi sekarang ni di merata tempat. so, nak dijadikan cerita, haritu masa puasa, incik kesayangan ajaklah berbuka kat satu restoran arab kat Putrajaya ni, alaa.. tapi lupalah nama dia. Kabab ke apetah. hehehee.... mesti rasa zea nak buat entry iftar lagikan?

heheee... memang pon =P

okay, komen zea pasal nasi Arab, err... not bad. harga pon boleh tahan. tapi kesian kat incik kesayangan sebab nasi mehdy yang dia order dengan kambing tu, tak sedap! haaha. sebabnye kambing tu lemak yang banyak! hahhhaaa... kambing tu macam tahu je incik kesayangan tu takde lemak, so dia plan nak ternak lemak lettewww =P

tapi an, air jus Lassi dia memang superb! zea memang favorite lassi. so on that day, zea order lassi mango and seriously, it was ohhsemm! tapi kawan-kawan incik kesayangan yang order lassi yang sama dengan zea, dia tak berapa suka dengan air tu. macam basi katanya~ hahhaa... takpe2, layan gambar-gambar ni.



ni zea punya. nasi mehdy ke nasi mandi tah dengan ayam grill


ni incik kesayangan punya. nasi mehdy dengan kabing. kambing dia maen sembunyik-sembunyik bawah nasi tu...


ohhh jangan lupa try air barbican ni. sumpah pelikk! hahaha


heee... macam biasa. rakus tak?


ohh ni kawan incik kesayangan. haritu kitorang sambut bday Dila ni sekali =)


yang ni pon kawan incik kesayangan. seriously tukang penceria alam =P

okay semua, zea sarankan korang try la makan nasi Arab sebab ianya sangat berbaloi. tapi bagi orang yg makan nasi jelah. orang yang tengah diet, mungkin kena pikir 1000x kot. hahahaa

till then,

happy Eid Mubarak!


Thanks for reading this entry. Do read others okay =) love you.

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...