Wednesday, August 1, 2012

Iftar with kaka gojes mojes

Assalamualaikum

hype! sejak dua menjak ni, zea memang suka menghilang. kejap ada kejap takde. so, ni nak maklumkanlah yang zea sekarang da back on duty. hahaha. tapi ni keje tempat lain. err... walaupun pada awalnya berat hati ni nak keje, tapi sebab kenangkan akak zea mintak tolong, so terpaksa zea keje.
keje ape?
heh... cashier je. sound boring kan? okay, memang pon =.=
tambah lagi dengan ada orang ..... kat situ, memang rimas sangat keje kat situ. pfttt...

ohh wait! kita kene back on topic! okay, zea nak cerita ni. haritu zea iftar ataupun berbuka puasa dengan bestfriend zea, kak liya. alaa... yang zea asek sebut nama dia dalam blog ni tu hah.. hehhehe..
act, kitorang supposely meet up few days before, but since anak-anak zea kat rumah ni macam apa perangai sorang-sorang, so kenalah postponed. hmmm.. kalaulah zea ni takde anak lagi, kan untung. =)
cehh, cakap nak macam da kawen je. hekhekhek

so, untuk iftar dengan kak liya ni, kitorang makan kat kedai pakcik kenny rogers dekat Times Square, Malaysia. hehehe.. kan banyak tempat nama Times Square =P

ni nak cite ni, as kitorang sampai awal sangat dari waktu berbuka Kuala Lumpur, kitorang pon pi la memborong dulu. hmm... zea taktaw la kenapa lately ni zea suka dengan chiffon top. so, dalam shopping-mopping ni, mata ni dok melilau jugaklah cari chiffon tops. tapi malangnye untuk zea sebab baru past few days tu incik kesayangan aka seorang hamba Allah ni, da belikan banyak chiffon tops untuk zea. so bila masuk kedai sana-sini, chiffon top yang ada lebih kurang plus minus je. Tapi untung pulak untuk kak liya! dia dapat cari chiffon skirt yang ohhsem dengan chiffon top yang superb!

act, hati ni sangatlah nak dengan chiffon skirt tu.
tapi, tapi, tapi,
incik kesayangan da berpesan,
" cari skirt yang sesuai dengan figure awak. jangan nak ikot sangat fesyen tu"

=.=

hehe..
takpe2, layan jelah gambar-gambar ni.




gift from kak liya, ainbow cake in jar! ohh mai mai.  love it to death man. =)


err...err.. her shoes?? hahhaa


and not to forget too, my moustache necklace broken into two piece. my bad =(

till then,

wait for next iftar entry!






Thanks for reading this entry. Do read others okay =) love you.

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...