Monday, August 20, 2012

Iftar with zhe familia

Assalamualaikum

again, it's iftar entry babeh! hahahha. forst of all, zea nak mintak maaf sebab zea tengah sangat2 bosan sekarang. and banyak la pulak nak tulis pasal iftar ni. heehhehe

ohh sebelum Ramadhan berakhir 2 hari yang lepas, satu famili zea pegi buka puasa sama-sama kat kedai ayam kampung haji hassan, velodrome cheras. emmm.. ramai la jugak yang join sebab kitorang pegi guna 1 mpv, 1 kereta. tak riuhhh gitteww? hahhaa

errr... biarlah gmbr menceritakan segalanya =)


ni la ayam kampung yang special sangat tu



mak aihhhhhhh... tak ke penuh meja tu. hehehe


my sis


my ayah


the only kuat makan in the family


okay, malu nak mengaku yang saya kuat makan. hehhee

love ya!


Thanks for reading this entry. Do read others okay =) love you.

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...