Wednesday, August 1, 2012

Iftar with incik kesayangan

Assalamualaikum

hehe.. nampak ramai baru balik dari terawih. Alhamdulillah..biasanya incik kesayangan tak balik lagi time2 macam ni. sebab selalunya kat tempat dia, ada tazkirah yang panjang lepas tu.. menurut incik kesayangan, insyaAllah..semuanya untuk bekalan ilmu dunia akhirat. hehe

ehh choppp!

siapa encik kesayangan?

aphal tetibe ada incik-incik kesayangan ni?

sejak bila?

choii! banyaknya soalan =P

hehehee.. sebenarnya incik kesayangan ni adalah seorang hamba Allah yang berkemungkinan besar dengan izin Allah akan menjadi pemimpin zea dan keluarga kelak. insyaAllah.. sekiranya sudah memang ditakdirkan dia adalah jodoh yang Allah dah tetapkan untuk zea. hewhewhew =)

so, back to our topic, pasal iftar ni. act, kitorang nak jumpa on weekend sebab incik ni hanya cuti  weekend je. tapi disebabkan ada hal tertentu, kenalah set iftar lepas dia balik keje. fuhhhh.... naseb baek incik balek keje awal. kalau tak, tak hengin tuan puteri ni nak teman pi iftar. hehhehe. 

asalnya incik ni nak makan kat  kedai pakcik dia si kenny rogers tu, tapi sebabkan zea cakap aritu baru je makan, so incik kesayangan pon tukarlah tempat, pegi makan kat pizza hut kat pavilion. haaa... amekkaw! makan nak jauh je kan. tak sedar rumah tu yang kat ra..... tu memang seminit dua sampai. ^__^ hekhek

bila da sampai sana, baru zea taw, ghope-ghopenye, incik ni nak cari jam tangan untuk diri dia. so, kitorang masoklah semua kedai jam yang ada. sampaikan kedai baju sejuk pon masok hanya kerana nama kedai tu "winter time". hahhahaa... pecah perut zea gelak ^________^

hmmm... disebabkan tak jumpa yang berkenan kat hati, kitorang teruskan dulu hajat untuk berbuka puasa ni. yelah, incik ni susah sikit. kalau skip makan, memang problem la nanti perut dia tu. hahaha =)
and.... surprisingly, sampai kat pizza hut, incik kesayangan ni telah mengorder banyak gilosss makanan! tak ku sangka-sangka sampai begitu jadinya =.= 

makan punya makan, tak habis-habis. zea da la on diet carbohydrate, tapi sebab dia adalah pizza, memang abaikan je la diet tu. hehehe...

ehh da lah.. panjang pulak story morry zea ni.



err... sorry. i cant rotate u. =P


share the rainbow-ness with him =)


my precious things on that day. hehehee

till next iftar entry!

lol

^______^


Thanks for reading this entry. Do read others okay =) love you.

2 comments:

cik nana said...

wahhh besnye berbuka dgn si dia ;)

zea ell ridzuan said...

hehhe =)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...