Thursday, January 13, 2011

housemate =)

hye guys! urghh!! boring supar dupar gilar bile da abez kelas lambat2 ni. time lecture td bkn main ngantuk tersenguk-senguk mcm burung pelatuk tp bile da balek bilek, hmm..hampeh. xley tido plak. huhu. owh lamakk! lupa. ok2. da ingt. nak ckp psal housemate sbnrnye. since msok upm ni, mcm2 ragam dan beraneka barang la yg da TERR-jumpe =) kat cni kitorg special siket sbb kitorg dpt dok kat Fakulti Perubatan dan Sains Kesihatan yg serba mewah lg anggun bergaya gitu. bkn nak bermegah tp nak riak sket jer. yelaa kalo nak compare dgn kolej2 laen..err..agak ni la sket. hehe. TAPii! semewah-mewah kolej 17 ni, ade 1 bende yg menghalang perasaan riang ria raye sume student cni iaitu MAKANAN. sbb: msok januari ni pon da berpuluh tender cafe bertukar.haha. menipu la kalo kate berpuluh tu tp x terkira la jgak =p so, maslah mencri makanan ni tlah menjdi isu yg sgt besar bg warga kolej 17 ni krn ramai dok mengadu duet habez, cafe mahal and mknan x cukop. mmmmmmuhahahaha! padan muka kaw! sape soh mnx kos perubatan?? haahh.

aik, ape ceq dok melalut ni? meh la ceq pekenalkn housemate tercinta ceq ni ha. sume cun2 belaka. kalo org x panggil gadis2 hot, mmg x sah la kn. hahaha.



teng,asha,mas,aie,arina,ida,sya & wanie

sy syg mereka tp x tahulah mereka syg sy ke x =)


Thanks for reading this entry. Do read others okay =) love you.

4 comments:

noni said...

eh ! that my frend. syira. oh miss her ! plis send her my regards!

sekamar rindu said...

salam...

singgah pagi follow ur blog..

***4

zea ell ridzuan said...

noni: syira? yg mane eh? erm housemate sy ade syahirah dgn syafira. yg mane ye?

sekamar rindu: wassalam. thanks.

atifa said...

miss asha a lot.:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...