Wednesday, January 26, 2011

masaie : sekiranya masa itu boleh ditukar kembali =(

assalamualaikum

teeheehee =) hari ni skip kelas population! sbb M.A.L.A.S hahaha. da la kelas sejam pastu nnt for the enxt klas ada gap 3 jam. tu yg lagi malaih bonar den nak poe kelas. ditambah lagi dgn kecirik-an perot ni. aduyai. what a nice thursday rite? 
as usual, hari bertambah hari, keadaan masih x kembali normal. normal dari segi ' we once a big family'. uhh. Zea nak sangat keadaan jadi mcm dulu tp Zea x taw caranya nak dapatkannya balik. Zea ni gila milo orangnye sebenarnya but then when it plus with terlalu berfikir, Zea berubah menjadi mcm sekarang. senyap. act, i dont know how this thing could happen. rase menyesalnye~~ tp URGHHHHHHH!!!!!

siapa ni?
ni la Masliana Mohamad.
kenapa letak gambar dia?
sbb Zea sayang sangat kat dia. Zea sangat hormat dia. Zea sangat rindu nak berkawan dgn dia. mcm ni :



tp semuanya da berubah.

Mas, kalo mas dapat baca ni. aie betol-betol nak mnx maaf dengan mas. aie taw aie x baik utk menjadi kawan mas. aie byk cacat celanya. aie sedar tp aie nak mas taw, aie sangat sayangkan mas dan aie x sanggup nak terima semua yg berlaku sekarang ni. aie nak kita macam dulu. aie taw hati mas da banyak terguris dengan kelakuan aie atau apa. tp cubalah maafkan aie. aie benar-benar maksudnya mas. aie nak kita ceria macam dulu, bergurau macam dulu, pergi kemana berdua macam dulu. mas, aie mnx janganlah terlalu disimpan dalam hati apa yg terjadi. manusia sentiasa berubah. mas sendiri tahukan?
Mas, aie harap kita dapat jadi kawan balik. terima kasih utk semuanya selama ini mas.


Thanks for reading this entry. Do read others okay =) love you.

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...