Thursday, January 13, 2011

kenapa susah nak kurus?

assalamualaikum

uuhh sejuknye harini. dri bangun pagi td sampai skrg hujan je . memang sssyiooooookk ok! patot la rase mcm xnak bangun je da lah dgn kelas pon start kul 9 so makin menjdi jadi lah kemalasan tu. hehe. hari ni tgk ramai lak yg comel domel pakai baju krung as hari ni kn hari jumaat so sopan la sket kalo pakai bju kurung.tp ntahla. bila tgk org yg cantek2 kurus2 ni . jeles la pulak =(
ntah bila nak kurus pun x taw lah. zea ni kn dri dulu mengidam sgt nak kuruskn badan. menjadilah sekejap. nak tgk x gambar zea dolu-dolu? act, sekarang pon camni jgak =p

victim no 1


victim no 2

yee. inilah zea dolu-dolu. xdelah dolu sgt tp lebih kurang 4 tahun yg lepas la jugak. zea ni since kecik lgi mmg kuat makan. mommy zea pon ckp zea ni kua-kua dari perot je da mcm berat bdak 2 tahun. mcm mini monster pon ade gak. haha. tu lah nasib badan. tp zea kesian kat mommy sbb mase mengandonkn zea lah dia kena kencing manis sampailah sekarang. sbb tulah zea amek nutrition studies sekarang sbb zea da tanam dalam hati nak tolong jaga kesihatan family zea disamping mengurangkn probability zea kena diabetes jugak.

zea sekarang bagaimana?


muuhahhaa. menipulah kalo cakap sampai sekarang bdan mcm ni kn? haha. tabiat makan melampau mcm bulldozer memang xleh nak dielakkan dari zea ni. tp Alhamdulillah. hajat jugak lah dulu nak kuruskan bdan walaupun x lah secantik LisaSurihani tp cukuplah dgn Alhamdulillah. hohoo. langit tak selalunye cerah bukan? (main bedal je pepatah). hahah.

how about 2011 version?





Thanks for reading this entry. Do read others okay =) love you.

2 comments:

Anonymous said...

hi...ur such a cutey! sy pn menghadapi masalah yg same..terlebih berat..nk tanyela..ape yg awk buat smpai bole lost 30 kg tue..mind sharing??? :)

Anonymous said...

woot..woot. hebat!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...