Saturday, January 15, 2011

kenapa susah nak kurus part 2?

assalamualaikum

selamat berhari minggu korang! hee. semalam zea homesick gila so zea kol abg zea soh pi amek kat UPM tuh anta balek umah. yay! home sweet home babeh! zea ni mmg mcm ni. kalo zea something yg xkena dgn diri zea x kire lah physically or mentally mmg zea kena balek umah. sbb kat umah ade mommy, ade anak2 buah zea yg kiut miut tuh. heheh.
 ok. zea nak sambung entri kenapa susah nak kurus?

soalannye mcm mana zea 2011 version?

hahha. inilah zea utk 2011. semakin hari semakin tembam. mcm yg mommy zea ckp, back to basic. hah! x peduli. apa yg penting, pemakanan zea terjaga dengan makanan yg penuh kolesterol dan lemak. bahahhaa. ntahlah. dulu zea punye iktikad nak kurus tuh tinggi menggunung sampailah jadi kurus mcm yg form 4 tuh. facts to know, zea lost about 30 kilos within a year la jgak. zea start mse awal form3 thats mean tahun 2006 till zea nak pindah masuk MRSM  time form 4.mmg x percaya owh dpt kurus. zea start dgn berat 78 kg & ketinggian 146 cm.  mase awal form 4 tuh berat zea 47kg!! woohoo! percaye x? ala. percaye lah. peace =)


mekasih membaca =)


Thanks for reading this entry. Do read others okay =) love you.

1 comment:

mickyaya said...

salam zea,
saya nak tanye la kan, apa zea buat dalam setahun smpai 30kg turun? dasyat tuh! huhu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...