Friday, April 8, 2011

ohh lupa! hello hello april bye bye marche

assalamualaikum

anyeohaseyo! 10.13 p.m. ppl! hee. ape melalut ni.. teehee.. act, Zea baru pas edit gmbar sempena birthday housemate Zea pada 1 April aritu. tetapi yg sebenarnya birthday dorang lambat lagi. ni saja dok menggatai pi sambut awai-awai. hahahah. kan da terkeluar utara nya. hmm. 
April

apa ada pada april?
  • final exam
  • kutip hutang
  • balik rumah sbb da bertahun x balik
  • tunggu incik kesayangan balik ke pangkal jalan 
itu saja. iye.. itu sahaja. cukup? ohh sudah tentulah tidak! April ni mmg bulan yg susah sebab sepanjang bulan ni akan ada macam-macam hal tp yg paling ter-melampau ialah final exam.hohohoo.
ok dah. tutop cita. nak bukak cerita baru pulak.
kat sini Zea nak wish Happy Birthday to Asha Emj dengan Tengku Syafira in advance sebab birthday dorang lambat lagi. hahhha.ok. layan beberapa gambar sambutan birthday advance dorang ni <3 <3 <3


meet Asha emj

asha and teng



Zea and Asha

ida and arina
the housemate =)

the housemate =)

the housemate =)

as we go on =)

i heart you guys uncountable =)

p/s: kalau birthday Zea da dekat, silalah sambut. hahhaa. gila x malu =P


Thanks for reading this entry. Do read others okay =) love you.

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...