Saturday, April 30, 2011

this is what will happen in a relationship

assalamualaikum

happy Sunday everyone! teeheehee... lamanye x update blog ni. sunyi sepi x berpenghuni. hmm.. its been a tough week for me as this week am so packed with the final exam and plus there is 'something' happened to me.. well.. biasalah kan hidup kat dunia ni yg serba serbi akan ada benda baru. ada yang datang ada yang pergi.
and semalam Zea ade tgk 1 video yg kawan Zea post kat facebook pasal 'stranger'.  ingat kan lagu ke ape ke tp act video tu cerita psal stages dlm relationship. starting with a stranger then become a person that we love too death till it slowly fade and nothing. you guys mesti wondering video ape? ok here i put on the video so korang bleh tgk and faham.



ok da tengok? hmm.. ape pendapat korang? betol ke x ape yg ada dlm video ni?

dalam perjalanan hidup yang x sampai beberapa ni...(haha.. da 20 kot!)  macam-macam kita akan lalui. untuk Zea sendiri, idop Zea ade turun naiknya yg kadang-kadang sampai drastik and macam what??!! hahaha. adelah dengan cemerlang dlm study, jumpe kawan-kawan yang sangat macam kawan (???) and jumpe someone yang disayangi =).
memang mcm tu la kan? remaja ni yg paling effect hidup dia pon, study,kawan, pakwe/makwe. tp ade orang, dorang bleh handle dengan baek when it come to these 3 thing (thing?hahah).
ade orang, sebab kawan, masalah gila hidop sampai bila gado, hah, mulalah nak tension, rase tersisih and etc..
ade orang, sebab study, mmg gila tension la kan kalo x mencapai ape yg diharapkan..
ade orang gak, sebab bercinta, tension dia, yaAllah, super gila effect dia. kalo gado, ade masalah, memang rase cam #$%^&^ kn? tapi bila bahagia, wahhh.... seronok gila! (kenapalah suke hyperbola perkataan gila?)
kalau tanye kat Zea, ape yg paling effect hidup Zea for sure study and hmm hmm.. haha.
sebab apa? sebab kalo study, Zea selalu ingatkan diri Zea ni adalah harapan mak ayah Zea. first thing first Zea x dapat tunaikan hajat dorang nak jadi soh Zea jd doktor so then sekarang, Zea kene tetaplah berusaha belajar bersungguh2 untuk tunjukkan kat mak ayah Zea yg Zea bleh berjaya walopun x jadi doktor =p haahha... so pressure kat study ni mmg lah x leh nak ckap ape kalo mcm da study tp result x gempaq mana an.. hahaa.. tp so far Alhamdulillah =)
and secondly ehmmm..ehemm. ni mmg effect berjuta-juta ahh. tapi malas la nak cakap mcm mana dia effect sebab kalo Zea, effect dia ni bleh berubah-ubah depends kat situation. teehehehee..
so korang pulak macam mana?

p/s: ahh. memang susah la kan kalo nak ade cerita macam fairy tale sume tu.


Thanks for reading this entry. Do read others okay =) love you.

1 comment:

Anonymous said...

My brother suggested I might like this web site.
He was entirely right. This post truly made my day.
You cann't imagine just how much time I had spent for this info! Thanks!

Feel free to visit my web blog :: como agrandar el miembro

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...