Tuesday, April 5, 2011

plastic surgery disaster

assalamualaikum

hola amigas! wahh. rase seronok nak tulis entry ni sebab baru abez presentation titas tadi. fuhh~ lega pulak rasenye kalo x rase terbeban je ni hah. ok straight to the point, aritu last entry Zea ade tulis pasal plastic surgery an? so ni nak sambung dengan plastic surgery yg melammm-----pau sgt ni. dengan kata laen yg x munasabah la kan. hee
ni mendiang MJ. yg ni dari kecik lagi Zea tanye mak Zea napelah muka dia mcm tu. then mak Zea ckap, ni maybe org2 yg mmg xreti nak bersyukur kot dgn diri sendiri. hee

ni Ashlee Tisdale. ala yg berlakon dlm high school musical tu. cun gak die ni. getus hati Zea. but then google punye google, die wat nose job rupenye. adehh. ingatkan ori.

hee. yg ni xtaw la sape nama dia tp nmpak cun. hahhaa. Zea rase original dia lgi lawa kot. mcm2 plastic job plak yg dia ni da buat.

ni kaka MJ. ce tengok hidung dia, ade sejibik x dgn hidung buatan MJ? hahha. kakak dia pon rase hidung camtu cun kot. hahaha.pelik pelik

ni lagi sorg Ashlee. tp ashlee Simpson. hmmm. ni xtaw nak kate ape plak la an, dulu mase remaja semangat gila ckap xnak ubah satu pon kat diri dia tapi tup tup tuka jugak cik kak ni. ape maw jadi  la.
and maigod! this cik abg pon buat ker? aiyak. kalo x mmg da ensem da. nape nak buat jugak? haish..


p/s: guys, just let it be okeh? hahha.



Thanks for reading this entry. Do read others okay =) love you.

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...