Friday, August 5, 2011

are the loneliness will stay with me

Assalamualaikum

wahh da 12.33 am and Zea bru nak menulis? what the? hee. xde la. Zea tgh mengedit gambar2 Zea dgn bestie Zea aritu. then cam da shiiookk sgt mengedit sampai la da xleh tido.  hee.. sambil tu dengar la lagu "THE LONELY" by Cristina Perri. korang tahu sape dia? alaa. yg nyanyi lagu "JAR OF HEART" tu. mustahil la kalau korang x taw sbb lagu tu cam meletop kot. lagu tu mmg sgt kaw-kaw seram dia. (hee..mulelah nak mengarut ni)
hmm..ape nak dok mengarut ni??
ehh, Zea da cuti SEM!! woooooohooooooo!! hahha..lambat lak nak bgtaw =) mesti korang yg tgh degree skrg pon da start cuti an. 4 bulan kot. mcm apetah nnt. (abezla hancuz program mari berkurus tu)
hmm. Zea act bercadang nak keje balek kat tempat keje Zea yg dulu, Manhattan Fish Market. hee..tp ade offer keje kat Gelato Fruity, kedai eskem. jadinye Zea sendiri xtaw nak keja yg mana 1 ni. sbb 2-2 gaji lumayan gak. hehehehe
Zea kn sedang dlm process nak kuruskan badan ni so kalo keje kat gelato, mmg x byk gerak la. just jual eskem. kalo kat manhattan, nak serve lagu, nak angkt sume mknn tu lgi, mmg byk bergerak. tp kalo ikot gaji, gelato bg lebih sket. so? nak amik yg mana ni.?

boleh bg idea?

nak letak jugak la lagu the lonely ni. korang dengar eh.


p/s: as free as single butterfly flying alone...


Thanks for reading this entry. Do read others okay =) love you.

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...