Monday, August 8, 2011

here comes the hero =)

assalamualaikum
hari ini dengan bangganya nak cakap yg ZEa tido sangatlah byk. sebab ape?
sebab hari nikan offday =) teehee
tapi tulah satu zea ni, lupe pulak ni bulan puasa so makruhlakan kalo tido lelama.
hehe
after a week puasa zea xde chance nak bukak puasa dengan famly, hari ni dapatlah.woohhoo!
pelahap sungguh mamalia satu ni. tadi time berbuka, rasa nak makan semua je ape yg ada atas meja tu, naseb baek mak zea cakap, "control control"
hahaha. terbantut nafsu zea =)
ok. act hari ni nak update pasal baby boy baru kat rumah zea ni. hari tu lupa nak update pasal dia. ingat lagi x entry pasal ya-saya-bangga-penuh-perempuan
kat entry tu zea cakap pasal famly zea yg semuanye pompuan kan? 
so ni nak habaq mai la yg skrg ni zea da ada kaum kerabat lelaki! yay!
be named as Mohamad Putra Al-Azim

ni ni gambar dia <3 <3 <3






alolooo.. 
comel gilaa kan?
macam Shin Chan
hahaha. zea asek ulang je kat ibu dia
" hai, nama saya Nohara Shin Chan. umo 5 tahun"

teeheehee

dear adi,
cikya really love you and so geramm with you. i want to bite your cheek so badly.
hehee.


Thanks for reading this entry. Do read others okay =) love you.

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...