Sunday, January 22, 2012

on camping

Assalamualaikum

ohh hye! ketemu lagi ya kita? lama sungguh tak update and even for new year pon xde post. ommo o__O
well, sorry to say but zeaade banyak sangat keje yang harus di-settle kan seperti, final exam (ohh.. harap-harap x kong) and also kem Aspirasi Unggul III. ok. for your information, for the past 3 weeks, zea sudah gained 5 kilos including with 3 cm for every part of my body. 
ohhyeah!
hebat bukan?
teeheee..
terima kasih kepada anda, incik final exam kerana memaksa saya untuk duduk sambil meng-hadap semua nota-nota yang tidak akan pernah habis itu.

seriously, zea just duduk dekat meja study and akan bangun untuk makan, solat and jumpa jiran sebelah. (*peace )

buktinye,

bila zea turun untuk meeting terakhir kem AU3, adelah hamba Allah yang pemurah ni cakap,

" eh aie.. nampak lainlah. makin tembam. cam da lama je x jumpe kan"

ahh, padahal baru 2 minggu kot x jumpe. cehh T____T

ohh..nevermind. da biase da. (sobsobsob...walau dalam ati ni rase nak menangis guling-guling)

ohh before zea terlupa, kem AU3 sangat ohh-sem! nanti zea free zea upload gambar kat sini. 
act post ni nak welcome 2012 je.

 =)


belum terlambat lagi kan?

ok

selamat tahun baru kawan-kawan.

maafkan saya atas ketidak-ada-an sebarang post selama ini.

semoga selepas ini akan ada post-post yang lebih bermanfaat dari si gemok, zea.

chioww =)


Thanks for reading this entry. Do read others okay =) love you.

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...