Monday, January 23, 2012

on chinese new year

Assalamualaikum


first thing first, Happy Chinese New Year for those yang celebrate. ohh and sorry for the late wishes =p teehee..
act disebabkan hari ni public hols, zea dengan kakak zea gi la berjalan di sekitar sogo and masjid jamek. bukan apa, niat dihati ni adalah lebih kurang nak tengok kemeriahan warga kota menyambut perayaan CNY tahun ni. so kami pon decide untuk naek STAR LRT sebab nak lebih senang bergerak nanti.

tapi!

cehh, kacau mood betollah tadi. naek je LRT tadi, penuh. PENUH sungguh tren dengan warga asing. bermacam-macam kaler ada. rase macam kat negara orang lain pulak o__O
hahaha lepas tu boleh macam kebetulan pulak tadi kat berita ada tunjuk kemeriahan warga asing menyambut cuti raya cina dengan mengunjungi sanak saudara. err... ni kira 1 Malaysia jugak ke?

chop. stop pasal isu warga asing, cakap benda laen pulak. ok. act, sebenarnye niat laen kami keluar hari ini jugak ialah untuk mencari baju sebab kak zea nak kena jadi pengapit wedding kawan dia.
so cari punye cari, belilah 1 baju ni. tapi masalahnye, mengalahkan baju pengantin je gayanye.

well, kakak zea memang macam tu. suka melaram over sikit dari pengantin. hehhe XD

ok. ni adik zea sebenarnye. berisi tandanya sihat. haha

ni baru kakak. ok. ini pon berisi tandanya anak da 2


ok. malas nak rotate. hahha

ni pon. malas nak rotate.hehhe

kesimpulannya, berjimat cermatlah untuk jadi pengapit. haha. takde kaitan sebenarnye =P

ohh lupa, hari ini zea pakai simpl giloss dengan tema merah hitam.

baju besar memang menampakkan besar tapi kaki besar, memang 
menampakkan kegemukan kaki.

p/s: ok. da ngntuk. eksaited sebab picnik da free untuk premium. happy CNY!


Thanks for reading this entry. Do read others okay =) love you.

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...