Tuesday, January 24, 2012

on microbiology

Assalamualaikum

hye people! selamat tengah hari =) ok today post would be on microbiology. bukan ape, semalam zea and kakak zea asyik dok berborak pasal contraception and segala macam jenis bakteria so like tiba-tiba teringat kat kelas mikrob. teehee =)

sumpah rindu gila subjek ni sebab dialah zea taw macam-macam jenis penyakit yang melibatkan bakteria, virus and macam-macam lagi ahh. time lab pon best sebab boleh tengok sendiri virus tu. contohnye macam ni,


(ni real punye..hehe)

(ihsan incik google)

ohh lupa. semalam yang zea borak dengan kak zea tu ialah pasal virus untuk AIDS, syphillis, gonorrhea or erti kata lain yang berkaitan dengan penyakit kelamin. adehh.. geli gila sebenarnye nak cerita sebab setiap kali mesti teringat gambar-gambar penyakit yang disebabkan virus-virus berkenaan. kalau korang nak tengok, silalah google. hehe

p/s: rindunye nak masok lab mikrob.


Thanks for reading this entry. Do read others okay =) love you.

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...