Thursday, July 19, 2012

Bestfriend for life

Assalamualaikum

Alhamdulillah.. ramadhan datang lagi. hari Sabtu ni bermulalah puasa selama sebulan. hehehe. memang zea ternanti-nanti setiap tahun untuk Ramadhan sebab banyak kebaikan yang diri zea sendiri boleh perolehi. bulan yang berkat juga =)
ohh sebenarnya untuk entry kali ni, zea nak cerita pasal kawan-kawan yang memang susah nak berenggang dengan zea. zea bersyukur sangat Allah s.w.t bagi mereka-mereka ni dalam hidup zea sebab doranglah yang sangat mewarnai kehidupan zea sehari-hari. Alhamdulillah =)

sekarang tengah cuti sem, so mulalah rasa nak rindu-rindu bagai. iyelah.. sebelum cuti haritu, boleh kata, hari-hari kitorang dok mengadap muka. study sama-sama. makan sama-sama, keluar berbasikal sama-sama, gi beli barang dapur sesama... ahh senang cakap, semua bende jelah kitorang wat sama-sama..hhehehe mandi je yang tak sama-sama. =P

tapi siapa orang-orangnye?

so here they are :


aishah si mama


riana si model famos amos


alya si gojess (err..err.. gambar blurr. sorry)


zaza si gebu. hahaha

so.. act, ni sume gambar time kitorang teman riana gi photoshoot. huh.. orang yang meneman ni pon semangat macam dia pulak nak pi photoshoot. hahahaa. kat bawah ni random pictures =)





hehehe. zea memang sengajalahkan letak gambar yang low quality ni. almaklumlah.... hanya empunya dslr je yang taw gune. hahhaa

till then.

bye!







Thanks for reading this entry. Do read others okay =) love you.

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...