Tuesday, July 17, 2012

my sister big E day!

Assalamualaikum

fewww! baru je tadi kata tumblr lagi best dari blogspot, tapi nak tulis jugak new post. hahahak. ok well, sebenarnya zea sekarang da rasa malas sangat nak tulis blog, bukan sebab takde cerita, bak kata orang " mana mungkin ngak ada yang berlaku dalam hidup seharian-harian kita". hehehe tapi ntahlah. mungkin disebabkan zea ni lebih kepada gambar. so, memang tumblrlah yang mampu memberi kepuasan maksimum kepada zea. amekkaw! ayat! hahahak

kalau tak percaya, cer tengok tumblr zea ni


zea rasa, melalui tumblr lagi senang zea nak meluahkan apa yang zea rasa melalui gambar-gambar. kalau nak buat video or jadi vlogger memang tak la kan. ^_O hehehe

okay. panjang gila mukaddimah. ehhehe. ok back to our main issue, zea nak cerita pasal kenduri tunang akak zea aritu iaitu Lisa.

event ni bertarikh 7/7/2012 dan bertempat di dewan rukun tetangga rumah zea. heheh.. perghh! mesti korang tertanya-tanyakan, tunang je pon, semangat gila sampai buat kat dewan. 
hmm hmm hmm..
act, untuk majlis pertunangan ni, mak zea siap combined 3 majlis serentak iaitu :
1) majlis akikah untuk Adam Farish --> anak buah zea
2) majlis pertunangan Lisa & Helman
3) sambutan hari lahir Airis Safiyah, Muhamad Putra Al-Azim, Putri Aina Batrisyia Dania & Lisa --> fuhh!

haaa... tengok, logik tak kenapa kitorang buat kat dewan? mana taknya, almaklumlah rumah zea ni kecik je. kalo nak buat semua sekali, memang taklah jawabnya. so, setelah mak zea berbincang dengan kakak-kakak zea, maka terjadilah idea majlis serentak ni. nak shortform kan pon xtaw acaner. hahha

Alhamdulillah... ramai jugak yang datang dan semuanya berjalan dengan lancar seperti yang mommy zea nak. cuma tipulah kalau xde sedikit issue yang berlaku... hehe. tapi tu biar zea sendiri jelah yang tahu.

ohh nak cakap, terima kasih untuk semua yang dah sudi datang.
mucha grasias =)

so here are some of photos during the big day!






okay. memanglah zea suka wat pose tu kan. hahaha

till then, bye!


Thanks for reading this entry. Do read others okay =) love you.

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...