Sunday, July 22, 2012

Expect more baby

Assalamualaikum

tik tok tik tok. baru pukul 2.44 petang. huishhh... mencabar betol puasa harini. mak zea tengah hari td da buat karipap daging. goreng petang nanti katanya.hehhe.. tapi tadi tengah dok kelepet kan tepi karipap tu, aduyaii.... menggelegak perut ni hah.. hahhaa. ealah.. setakat ni, karipap kari mak zea lah yang paling sedap dalam dunia ni. tak caya? mai datang umah zea arini. zea bagi test. heehehe
emm... cik zea oii.... sabaq naa... ade 5 jam lagi nak berbuka.

err.. panjangnye mukadimah zea kan? haha..
well, zea ni kalo boleh macam nak bercerita je ape yang zea buat sehari-hari. tapi sebab blog ni just boleh menulis kat dia, zea pon TER-tulislah panjang-panjang. hewhewhew =)

okay. back to our main topic. act, arini zea ak share pasal exercise. well, zea kan semenjak final exam aritu, memang mengembang semacam je. da macam anak 4 da T___T

ouhh...sebenarnya, awal perancangan sebelum cuti final aritu, zea nak kerja. ealah.. kata orang, kena pandai cari duit kalau nak sesuatu tu. so, memang zea da planlah nak keje kat manhattan but then, zea rasa malas yang teramat sangat. i mean real MALAS. last-last, end up dengan dok kat rumah SAHAJA dan menjaga anak-anak buah zea yang 4 orang tu. hehehe... disamping memupuk sifat keibuan gitu =)

ehh.. tengok, kan da terlajak. yang sebenarnye zea nak cakap pasal apa bende yang expect more ni.
emm.. sepanjang dok umah ni, macam-macam zea buat. ehh hello! jangan ingat zea ni dok besarkan badan je taw kat rumah ni. hekhekhek. sebenarnye zea tengah merancakkan diri dengan gym. ealah, nak kurus so kene ada hardwork. hehehe
setakat ni, nampak la sikit kesan senaman ni. makin bermuscle tangan ni. kalau tak sebelum ni penuh lemak je. so, memang semangat lagi tinggilah bila ade kesan cenggini. heheheheh.. tapi zea xnak expect more than what i am capable to do. kalau ade rezeki badan ni mengecil sikit raya ni, so Alhamdulillah.. kalau takde, takpe. boleh keep it up kan? hehehe


for time being.

till then,

bye!


Thanks for reading this entry. Do read others okay =) love you.

1 comment:

nuyen said...

Good luck awak!!! saya pun ade masalah. masalah kulit muka. uwaaaa stress dgn muka sendiri :'(

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...