Tuesday, July 17, 2012

Diy MINI pelamin

Assalamualaikum

haishhh.. tak taulah kenapa rajin sangat hari ni. mungkin sebab rasa semangat sikit hari ni kot. Alhamdulillah. hari ni masih dapat meneruskan kehidupan. walaupun baru kejap tadi mendapat link untuk check result. cehhh =.= menyempat je kan? result ni x boleh tunggu nak bukak sem nanti baru nak keluar ke? hikhikhik
okay, enough said.

meh zea nak tunjuk mini pelamin or dais yang zea buat sendiri untuk akak zea yang tersayang masa tunang haritu.



haa... ni lah hasilnye. memang jimat lagi berbaloi tapi penatlah jugak.
as disebabkan zea wat sorang-sorang, so kuantiti paper rosette ni sikit jelah. tapi okaylah bak mommy zea cakap. hee trust me, kalau tgk pakej mini pelamin pakai papaer rosette ni, harga dia mahu sampai cecah RM500. cehh, buat sendri baru less RM10. hehehehe

okay, yang kat bawah ni, gambar syok sendiri =P





ohh and yes, i know as well that i'm getting bigger. thank you. 
hahahaa


Thanks for reading this entry. Do read others okay =) love you.

5 comments:

cik nana said...

betul2. skrg ni dah mcm trend diy pelamain utk tunang. ;)

zea ell ridzuan said...

hehehhee. lagipon save bajet sikit =)

nuyui a.k.a miss YUI said...

diy lg jimat kan..mls dgn rajin aje..hihi.

zea ell ridzuan said...

a'ah.. ni pon zea buat sebab akak mintak tolong. nasib baik senang. tapi kalau nak diy-diy ni, buat reramai lagi best.

Suraya Aris said...

kat mana nak dapatkan paper rossete ni eh?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...