Sunday, July 22, 2012

Sepetang bersama yang terSayang

Assalamualaikum

arini memang rasa sangat random. err.. tapi rasa random tu macam mana ehh? mungkin rasa yang sekarang ni. hahahahhaha. tolong jangan muntah baca ayat ni. hehehe.. petang-petang ahad macam ni selalunye ada je keje yang zea nak buat. tapi sebab sekarang ni puasa, so memang nampak macam takde keje. hehehe
dari tengok facebook, tumblr, update blog, zea usha-usha la gambar2 yang ada dalam lappy zea ni. and, kebetulan, nampak gambar zea dengan kawan baik zea.

act, gambar ni time final aritu. zea rasa da pernah cakap kot before this yang kitorang memang tersangatlah rapat. sampaikan gambar ni sendri boleh buktikan kerapatan kitorang. hehehe.. as if la kan =P

time final aritu memang kitorang banyak habiskan masa bersama. pada gambar ni diambil, kitorang sebenarnye pergi beli barang dapur sebab mama aka aishah nak masak. ditambah lagi dengan kebosanan menyetudykan diri = study. so, kitorang pergilah jalan-jalan makan MFC and merayau-rayau.

ni apa yang ada =)






rajin makcik ni study kan? hahhaha

i love you amigas!

bye!




Thanks for reading this entry. Do read others okay =) love you.

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...